Top Gear și-a schimbat din nou prezentatorii, pentru sezonul 27

Emisiunea auto britanică „Top Gear’ a revenit pe micul ecran cu cel de-al 27-lea sezon, într-o formulă nouă. Coprezentatorii Matt LeBlanc și Rory Reid au fost înlocuiți cu un fost jucător de cricket și cu un comediant. Oare cât de bine funcționează noua echipă?

Noul sezon al Top Gear a debutat duminică, cu două nume noi în rândul prezentatorilor. Matt LeBlanc și Rory Reid au părăsit emisiunea la finalul seriei trecute, primul dintre ei invocând faptul că deplasările constante sunt prea solicitante. În locul celor doi, Chris Harris coprezintă acum în compania fostului jucător de cricket Andrew Flintoff și a comediantului Paddy McGuinness.

Cei trei au filmat primul episod al noului sezon tocmai în Etiopia, unde au testat un Ferrari 488 Pista și un McLaren 600LT, printre altele.

Totuși, cât de bine s-a descurcat noua trupă? Deși presa străină laudă actuala componență, telespectatorii nu par a fi prea încântați de dinamica  dintre Andrew Flintoff, Chris Harris şi Paddy McGuinness.

 

Citește și:

Lumea PLÂNGE pe străzi: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher! Adevărul DUREROS!

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Este evident că [n.r. Chris Harris] încearcă din răsputeri să fie ca Jeremy Clarkson‘, scrie un utilizator pe YouTube.

Mi-e dor de Clarkson, Hammond și May. Ei erau adevărații meseriași, de neînlocuit! Odihnește-te în pace, Top Gear‘, comentează altul.

Speram să-mi placă – am încercat, chiar am încercat. Dar, nu, este un alt eșec marca BBC‘, consideră un telespectator.

Top Gear a atins cel mai scăzut nivel de până acum. Ați adus doi prezentatori care nu știu nimic despre mașini… Nu pot să înțeleg de ce l-ați lăsat pe Rory Reid să plece, când era cel mai bun din emisiune‘, scrie alt internaut.

E un dezastru! Aduceți-l înapoi pe Jeremy!‘, îi imploră un utilizator pe creatorii emisiunii.

Cu nota 8,7 pe IMDb, „Top Gear’ se clasează pe locul 93 în topul celor mai bune emisiuni din istoria televiziunii, potrivit acestei baze de date online.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Top Gear

Adaugă un comentariu