Toyota lansează un nou model pe piața europeană. Este mai mare decât Land Cruiser!

Iubitorii de mașini mari de la Toyota vor fi încântați să afle că în gama europeană a producătorului își va face loc un nou SUV: Highlander!

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea europeană a lui Highlander, care arată identic — am zice — cu ce comercializează producătorul în State.

Și nu e vorba doar de estetică, ci și de dimensiuni: Highlander are 4.950 mm lungime și loc pentru până la șapte persoane. Totodată, portbagajul va avea o capacitate de 658 de litri, care va putea fi extinsă până la 1.909 litri prin rabatarea rândului al doilea de scaune.

În Europa va ajunge doar versiunea de motorizare hibridă a lui Highlander, constituită dintr-un motor de 2,5 litri asistat de două motoare electrice — câte unul pe fiecare punte. Puterea totală a sistemului este de 244 CP. Consumul mediu mixt promis de Highlander este de 6,6 l/100 km, cu emisii de 146 g/km CO2.

La interior, Toyota Highlander se laudă cu un sistem de infotainment cu ecran de 12,3 inci, cu head-up display, încărcare wireless a dispozitivelor mobile, tapițerie din piele, scaune încălzite și ventilate și oglindă retrovizoare cu cameră încorporată — pentru a te bucura de vizibilitate și atunci când rândul al treilea de scaune este ocupat.

Toyota Highlander va fi disponibilă în showroomuri începând cu prima jumătate a anului viitor.

  artur says:

  HELLO
  TREZIREA ! SAU LUCRATI DE ACASA . . .
  TITLUL E GRESIT !
  ATI VRUT SA SCRIETI MAI MARE DECAT RAV 4 SI UITE CE A IESIT !!!
  IN PLUS CAND APARE SI CAT COSTA ?

Adaugă un comentariu