Trei Toyota Supra noi-nouțe, făcute praf înainte să ajungă la clienți

Trei Toyota Supra noi-nouțe, de generația a V-a, au fost spulberate pur și simplu în timp ce erau transportate cu un autotren. Incidentul s-a întâmplat în Ungaria, iar imaginile ce surprind pagubele materiale sunt greu de privit.

În Social Media a ajuns să circule o serie de fotografii cu câteva unități Toyota Supra V făcute praf încă dinainte de a ajunge la cumpărători. Acestea sunt transportate cu ajutorul unui autotren, care – după cum se poate vedea în imagini – este avariat la rândul său.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Deocamdată, este neclar cum anume s-a produs accidentul. Ceea ce știm sigur este că vehiculul care transporta aceste Toyota Supra a suferit un impact în partea din spate, acolo unde sunt pagubele sunt cel mai evidente. Pe lângă cele două mașini distruse aflate în prim-plan, Tire Meets Road scrie că și o a treia Toyota Supra roșie a fost avariată, ciocnindu-se de „vecina’ sa.

Fie șoferul a circulat în marșarier cu viteză prea mare, izbindu-se de un alt corp, fie un al doilea autoturism nu a păstrat distanță suficientă și l-a lovit din spate.

În orice caz, rezultatul este un peisaj dezolant. Imaginile sunt cu atât mai frustrante, cu cât ne gândim că Supra V era un model îndelung așteptat de clienți, iar producția a fost relativ limitată în 2019. Acum, un transport întreg de mașini a ajuns numai bun de casat, iar fanii care plătiseră bani grei pentru a achiziționa unitățile sunt nevoiți să aștepte în continuare.

Cea de-a cincea generație a Toyota Supra a fost prezentată oficial la Salonul Auto de la Detroit, în luna ianuarie a acestui an. Motorul cel mai puternic din ofertă este un 3.0 turbo cu șase cilindri în linie, dezvoltat de BMW, care asigură 340 CP și 500 Nm.

Spre deosebire de generația anterioară, toate unitățile Supra V sunt construite în Austria, la uzina din Graz. Motivul este că noua Toyota Supra împarte platforma tehnică și fabrica cu BMW Z4.

OOF someone's going to be waiting longer for their supras ?‍♂️

Publicată de Houston Underground Races pe Marţi, 16 iulie 2019

Adaugă un comentariu