Tradiție, tradiție, dar ne mai și modernizăm: așa se prezintă noul showroom Rolls-Royce din Sunningdale, deschis la început de an.

Rolls-Royce acordă o atenție profundă sensibilității clienților săi, căutând mereu să depășească necesitățile, așteptările și dorințele lor. Oferirea unor experiențe unice este parte integrantă a succesului de durată pentru apreciata marcă de vârf a luxului auto. În prelungirea ideii respecive Rolls-Royce a anunțat redeschiderea showroom-ului din Sunningdale, complet reproiectat, renovat și reechipat. Rolls-Royce este gata să-i întâmpine acolo și nu numai acolo pe clienții din trecut, prezent și viitor.

Sub noua sa formă, showroom-ul Rolls-Royce din Sunningdale oferă un spațiu de vânzare modern, luxos în manieră neapăsătoare, oferind clienților o experiență Rolls-Royce garantat captivantă. Noul limbaj vizual rezonează în special cu preferințele clienților din generațiile mai recente. Extinderea și reproiectarea showroom-ului reflectă observațiile estetice legate de cererea pentru produsele de vârf ale mărcii din ultimii ani.

„După o reproiectare și o reamenajare ample, sunt încântat să anunț că Rolls-Royce Sunningdale și-a redeschis porțile. În ultimele 18 luni, echipa extrem de dedicată, profesionistă și experimentată se mutase temporar la unitatea de post-vânzare, unde a continuat să ofere stimaților noștri clienții noștri implicarea dedicată și experiența hipercustomizată caracteristice unor interacțiuni personale de excepție. Redeschiderea reprezentanței Sunningdale, cel mai apropiat showroom de spațiul de origine al mărcii Rolls-Royce din West Sussex, este un moment grozav pentru noi. Acest nouă casă, cu bogăția sa de tehnologii digitale inovatoare și designul elegant și luxos, este întruchiparea perfectă a statutului și caracterului mărcii' a declarat Boris Weletzky, director regional pentru Regatul Unit, Europa și Asia Centrală.

În interior, noul showroom continuă semană sofisticare, lux contemporan și creativitate, asta fără a ignora importanța moștenirii culturale a marcii. Sunt expuse citate ale fondatorilor ai mărcii, iar Cabinetul de Curiozități, reunind un amestec eclectic de obiecte de design fascinante, atemporale și legendare, a fost conceput pentru a stârni imaginația și conversațiile ca parte a procesului de comandă. Piesa de rezistență, Atelierul, găzduiește unele dintre cele mai rafinate exemple de măiestrie manufacturieră ale mărcii, inclusiv furnir de lemn, mostre din piele, fire de broderie într-o varietate de nuanțe vii, precum și mostre de lână de miel.

Mostrele suprafețelor de finisare sunt prezentate în forma familiară Rolls-Royce speedform, înlesnind imaginarea combinațiilor de culori în două tonuri aproape nelimitate. Probele din piele sunt rulate pe baghete cu mânere de la faimoasele umbrele Rolls-Royce, în timp ce furnirurile au forma unei secțiuni transversale a unui profil de aripă, amintind de pasiunea aviatică a lui Sir Charles Rolls. Această cameră de inspirație senzorială îi ajută pe clienți să-și imagineze automobilul visat și să-i dea viață.

Transformarea remarcabilă a showroom-ului Sunningdale este un alt semn al angajamentului dealer-ului față de valorile excelenței, de altfel recunoscut prin două premii prestigioase recente. În 2020, Rolls-Royce Motor Cars Sunningdale a fost onorat să primească titlul de „Deal Global Bespoke Dealer of the Year' și, în 2022, a fost numit „Regional Provenance Dealership of the Year'. Ambele distincții confirmă o implicare completă și neclintită față de spiritul mărcii Rolls-Royce.

Un automobil Rolls-Royce reprezintă luxul fără scuze și rezerve, este inconfundabil, sinonim cu frumusețea și eleganța supreme. Astfel, fiecare model al mărcii se bucură jusitifcat de un spațiul al său în showroom, fiind expus conform personalității și caracteristicilor sale distincte.

Adaugă un comentariu

Articole similare