Transalpina se închide începând de azi, până pe 1 iunie 2020

Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va închide începând de marţi, 29 octombrie, până la jumătatea anului viitor, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR informează că, în perioada 29 octombrie 2019, ora 17:00 – 1 iunie 2020, ora 8:00, traficul rutier va fi restricţionat pe Transalpina (DN 67C), între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800), pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a prognozei meteo din următoarea perioadă.

CNAIR face apel la conducătorii auto să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere, restricţiile şi semnalizarea rutieră temporară instituită. Meteorologii au prognozat o răcire accentuată a vremii, începând de marţi, şi precipitaţii în mai multe zone ale țării.

Şi Transfăgărășanul se închide peste câteva zile, astfel că acesta a fost ultimul weekend în care s-a putut circula pe șoseaua considerată una din cele mai spectaculoase din lume.

Ca în fiecare an, pe 1 noiembrie, circulația va fi închisă, din cauza condițiilor meteo periculoase, o dată cu apropierea iernii. Măsura închiderii este luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C.

taguri
Adaugă un comentariu