Un tânăr care transmitea live de la volan a provocat un accident teribil în Botoșani (Video)

Un tânăr de 28 de ani din Botoşani, care transmitea în direct pe Facebook în timp ce conducea, a produs, în noaptea de luni spre marţi, un accident rutier grav, în urma căruia şase persoane au fost rănite.

Un tânăr de 28 de ani, care era live pe Facebook, a lovit violent în spate un alt autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, fiind implicate patru autoturisme.

Din accident au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati. Un tânăr se afla în stare critică la momentul preluării. Șoferul vinovat se afla în stare de ebrietate și conducea cu peste 120 km/h.

Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă’, au menționat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu