Trei opțiuni auto ce par inutile pe străzile din România

Rareori, constructorii aleg opțiunile pe automobile în funcție de țara în care le vând. Există însă câteva opțiuni care sunt practic inutile pentru infrastructura din România și auto-bild.ro îți prezintă trei dintre acestea.

Pilotul automat nu este o opțiune viabilă la noi, mai ales că avem foarte puțini kilometri de autostradă. În plus, nici pe acest gen de drumuri nu este util întrucât educația conducătorilor auto de la noi lasă de dorit și la un drum București – Constanța oricine va întâlni șoferi care le taie calea.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Nici faza lungă automată nu este o necesitate. Ce face această opțiune? Când șoferul merge în spatele altei mașini sau când vine un automobil de pe constrasens, faza lungă se oprește în mod automat. Sistemul este util mai ales dacă drumurile pe care se circulă nu sunt populate. La noi, nu este cazul.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Head-Up Display ar putea părea și el inutil, întrucât șoferii care bat drumurile din România au o problemă cu vizibilitatea. Așa că Head-Up displayul nu face decât să încurce și mai mult vizibilitate de pe drumurile României.

Tie care opțiuni ți se par inutile?

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

Adaugă un comentariu

Articole similare