Regizorul Tudor Giurgiu, contrat de Marian Godină: “Pe ăștia ca tine i-aș sui pe biciclete!”

Regizorul Tudor Giurgiu a depășit viteza legală în oraș și a fost observat de polițiști. Acesta a făcut un autodenunț pe Facebook și s-a contrat cu Marian Godină, cel mai celebru polițist avertizându-l pe regizor: “Pe ăștia ca tine i-aș sui pe biciclete!”.

Tudor Giurgiu a avut parte de un incident cu o mașină de la Poliția Rutieră. “Autodenunt. Azi mergeam cu masina dinspre Pantelimon spre Tei, Bucuresti, pe Strada Doamna Ghica inspre Colentina. Mă grabeam. Masini foarte putine. Pod. Am băgat viteza, waze-ul mi-a zis ca e police ahead dar am zis ei si ce, coborire pod, viteza mai mare (firesc nu?) si fix la capatul podului vad masina cu 2 politisti trasa pe dreapta”, a scris regizorul pe Facebook.

Acesta a continuat: “Au început sa noteze în carnetel. OK, vina mea, nu discutăm. O să mă ardă rău. Dar vin să întreb în ce tara/oras european sau mondial se mai practică ciupeala asta de prost gust pe care o face Politia Rutiera? Calatoresc mult si jur ca n-am mai vazut asta pe nicaieri. Poate în Sofia, dar s-au mai trezit si ei. Pe bune ca sunt probleme grave de trafic in Bucuresti, se poate face preventie, aportul Politiei poate fi unul important in fluidizarea circulatiei. Dar nu, ei stau la ceas de seara la caldurică in masină să ne ardă pe noi astia care îndraznim sa coborâm un pod cu 80 pe ora în conditii de trafic inexistent”.

Replici ale șoferilor care i-au lăsat mască pe polițiști: Nu mi-o puneți dumneavoastră?’

Giurgiu a încheiat: “Pe bune, dragi politisti, sunteti penibili. Ridicoli. V-aș scoate din toate masinile alea unde v-ati obisnuit sa stati ascunsi, repet in conditii de trafic urban inexistent si nu la ore de virf, si v-as trimite in intersectiile unde chiar e nevoie de voi. Moșteniti niste reflexe comuniste tâmpite. Și să știti că mâine o să cobor podul la fel”.

Polițistul Marian Godină nu a putut sta deoparte: “Eu v-aş scoate din maşini pe ăştia ca tine care nu înţeleg să respecte viteza legală şi i-aş sui pe biciclete. O dată te previne codul rutier pe care se presupune că l-ai învăţat. A doua oara mai şi spui că te-a prevenit waze-ul. Dar în final tot poliţistul e de vină. Bravo!”.

    nae giurumea says:

    politistule, ai dreptate.

    nicolae m says:

    Mereu la panda!
    Din pacate, cele mai multe actiuni ale militienilor de circulatie sunt facute pe ascuns, dupa o curba, dupa un colt uned n’ar putea fi observati, acolo unde “cetateanul” ar putea-o “calca” fara vreun risc, intr-o tara in care ministrul transporturilor declara ca noi nu avem de autostrazi…

    Tot Nedumerit says:

    Da, cei care comenteaza in legatura cu anumite activitati trebuie pusi pe bicicleta, celor care omoara trei oameni li se cer scuze. Se primesc scuze si pentru mai putini morti?

    marius says:

    Militieni ca godina.
    Tot unul ca godina m-a oprit in Fagaras si s-a tot uitat militianul la acte, la masina, pana la urma a scris avertisment pentru numar murdar in spate, pe timp de burnita.
    Scarba

    sorin says:

    De fapt, fiecare are dreptate in felul lui si nici unul intrutotul. Pe de o parte, in Romania a devenit sport national calcatul pe langa lege (depasirea vitezei legale e doar un aspect) si unii se mira sau se supara cand “si-o iau” din cauza asta. Pe de alta parte, nici politia nu-si face treaba cum ar trebui, la ore de varf si maxima aglomeratie rareori vezi vreunul care sa descurce circulatia, iar actiunile preventive sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire; in schimb ii vezi uneori la ceas de seara iesiti la panda, poate prind vreun fraier sa-si faca si ei norma sau plinul. In plus, chiar si in orasele aglomerate, exista zone in care conditiile de trafic permit schimbarea limitei de viteza, acceptata de lege pana la 70km/ora, dar nu peste tot se aplica o astfel de relaxare. Si tot apropos de politie – am vazut deseori echipaje care tot pandeau ceva, nu stiu ce, iar la 100-200m de ei erau zeci de masini parcate ilegal (inclusiv in statiile de autobuz) si parcagii agresivi pentru care nu aveau ochi.

    Bro occidentalul says:

    Aida’de ! Nu dati in Militie, deja aceasta structura gulag da jos ministri si presedinti !
    Ca a depasit omul viteza, trebuie sanctionat cu scopul de preventie, sa nu se intample o nenorocire dar cand omul spune ca nu vezi picior de militian in strada, in intersectii, in aglomeratie are MARE dreptate…

    Biciclete says:

    Foarte tare acest om. Si am inteles ca ii place sa mearga pe biciclete.

Adaugă un comentariu