Tupeu de poliţist: cum parchează oamenii legii prin Bucureşti (Video)

Nu ştim ce se întâmplă în ultima perioadă pe la Poliţia Română, dar lungul şir de evenimente petrecute în ultimul timp ne face să ne întrebăm dacă această instituţie mai este funcţională.

Citeşte şi:

Poliția Română, mesaj despre folosirea telefonului la volan: „Uite că se poate!’

Cazul de la Caracal, curse de maşini la orice oră prin Bucureşti, bătăi soldate cu morţi în centrul Capitalei şi accidente rutiere în care au murit 10 oameni sunt doar câteva aspecte care ne fac să fim reticenţi.

Dacă luăm în calcul şi scandalul de plagiat de la Academia de Poliţie şi angăjările pe pile situaţia devine şi mai dramatică pentru imaginea poliţiştilor.

Şi la toate acestea se adaugă şi diverse evenimente în care poliţiştii încalcă fără probleme chiar legea pe care trebuie să o respecte. Este şi cazul unor angajaţi MAI care şi-au parcat mașina neregulamentar, în zona Bulevardului Decebal.

Doi bărbați îmbrăcați în haine de polițiști şi-au lăsat maşina pe o trecere de pietoni şi au plecat spre o casă de schimb valutar. Aceştia au fost interpelaţi de o persoană care le-a atras atenţia că încurcă circulaţia şi ar trebui să fie amendaţi. Iată reacţia celor doi poliţişti:

Adaugă un comentariu