Un Ferrari LaFerrari a fost implicat într-un accident în Budapesta – Update video

Update: Un participant la trafic a reușit să surprindă momentul în care acest Ferrari LaFerrari scapă de sub control și lovește trei mașini parcate. Se pare că șoferul ar avea nevoie de câteva cursuri bune de pilotaj. Din păcate, clipul este filmat la o calitate slabă, dar se observă clar cu șoferul hypercar-ului pierde controlul mașinii și acroșează vehiculele parcate.

———-

2.11.2015

Încă un Ferrari LaFerrari a intrat pe lista scurtă a exemplarelor care au fost avariate. Incidentul a avut loc în Budapesta, iar conform unui raport preliminat, șoferul a pierdut controlul hypercar-ului și a lovit trei mașini parcate.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident, iar daunele provocate mașinii nu sunt atât de grave. Sigur, proprietarul în cazuă va avea de scos bani frumușei din portofel, însă vehiculul va putea fi admirat în continuare.

Citește și: Accidentul săptămânii: Ferrari LaFerrari își schimbă înfățișarea după ce intră în contact cu un VW Golf

Așa cum afirmam și mai sus, acesta este cel de-al patrulea accident al unui Ferrari LaFerrari. Primul dintre ele a avut loc în Italia în 2013, al doilea s-a petrecut în 2014 în Monaco, iar cel de-a treilea, în 2015, în Shanghai.

Foto

 

Adaugă un comentariu