Un Mercedes-Benz E 55 AMG T-Modell din colecția lui Michael Schumacher a fost scos la vânzare

Are un preț piperat, însă acest Mercedes-Benz E 55 AMG era una dintre cele mai rapide breakuri din lume în 1998, atunci când a ieșit de pe linia de producție. Iar dacă este luată în calcul și starea excelentă în care se află, dar mai ales celebritatea primului său proprietar, parcă nu mai pare deloc scump.

1998-mercedes-benz-e55-amg-michael-schumacher-4

Mașina are și un pachet bogat de dotări, fiind ehipată cu Parktronic, Linguatronic, sistem de navigație, climatizare automată, tapițerie din piele Designo și multe altele. Însă cea mai de preț dotare este sigla Ferrari din vecinătatea schimbătorului de viteze, care a fost o cerință specială a proprietarului său – cel mai celebru pilot de Formula 1 din istorie.

1998-mercedes-benz-e55-amg-michael-schumacher-8

Momentan are 198.000 km la bord, însă continuă să impresioneze prin performanțele sale. V8-ul de 5,5 litri de sub capotă este aspirat normal – deci are un sunet exploziv – și dezvoltă 354 CP.

1998-mercedes-benz-e55-amg-michael-schumacher-5

Celebrul Mercedes este scos la vânzare de un dealer din Germania care nu precizează perioada în care acesta s-a aflat în posesia lui Michael Schumacher, însă cine este cu adevărat interesat de achiziție, probabil că va primi toate detaliile de care are nevoie.

 

 

Adaugă un comentariu