Un nou sistem de evacuare care reduce emisiile de gaze de la Bosch

Sistem de evacuare care reduce emisiile de gaze, de la Bosch. Compania a anunţat că inginerii săi au dezvoltat un nou sistem de evacuare la motoarele diesel, care va fi disponibil din 2020, şi va reduce emisiile mult sub limita legală, ajutându-i pe producătorii auto să evite potenţialele interdicţii din Europa ce ameninţă această industrie.

Cel mai mare furnizor de tehnologie în domeniul motoarelor diesel, printre ai cărui clienţi se află toţi marii producători auto globali, de la Volkswagen AG la General Motors şi Fiat Chrysler NV, îşi intensifică lupa împotriva declinului cotei de piaţă a automobilelor diesel, care a început în 2015, odată cu Dieselgate.

Această inovaţie oferă oportunitatea de a muta dezbaterea privind motoarele diesel într-un nou teritoriu şi, sperăm, să o încheie’, a afirmat directorul general Bosch, Volkmar Denner, la o conferinţă de presă la Stuttgart.

Comisa Europeană (CE) ar putea sesiza Curtea Europeană de Justiție cu privire la calitatea aerului din nouă țări din Uniunea Europeană, inclusiv România. Această situație ar putea conduce la instituirea de limite privind circulația mașinilor diesel în orașele mari.

taguri
    Nechifor Dorin says:

    Înlocuiți sistemul nou cu o tobă de eșapament electrică,și atunci nu mai este poluare.Înlocuitii motoarele termice cu cele electrice. Și totul e Ok.

Adaugă un comentariu