Un șofer s-a certat în trafic cu un taximetrist în București. Poliția era la zece metri în față! Ce a urmat! | VIDEO

vezi galeria foto

Certurile cu taximetriști sunt la ordinea zilei în România. De multe ori agresivi și convinși că au întotdeauna dreptate, taximetriștii sunt implicați în diferite conflicte.


La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când șoferul unui taximetru a încercat să depășească coloana, însă nu a reușit și a încercat să se replieze. Un alt participant la trafic nu l-a lăsat să se încadreze și așa a izbucnit cearta.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Tipul încearcă să facă stânga pe prima stradă depășind coloană după care (probabil) își da seama ca e atat de prost încât a greșit strada, asa ca incearca sa se replieze. Nu l-am lasat, n-am avut chef, moment in care scuipa, (…), înjură, face ca toate alea. (…) Așa că mi-am iesit din pepeni. Restul se vede pe filmare', a exlicat șoferul care circula regulamentar pentru trafictube.ro.


Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Mai puțini bani pentru Programul Rabla în 2018

Apoi, după un schimb de replici dur piperat cu înjurături românești, taximetristul a plecat. Pasagerul din dreapta mașinii a coborât întrucât la câțiva metri în față se afla un Logan de poliție. Oamenii legii au fost anunțați și au plecat în urmărirea taximetristului.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE