Un tehnician de service angajat la un dealer Audi a plecat acasa cu masina unui client

Proprietarul unui Audi S4 a mers la reprezentanta Glenmore Audi din Calgary, Canada, intrucat avea nevoie de un parbriz nou si de o serie de investigatii in ceea ce priveste navigatia masinii.

Din nefericire pentru acesta, unul dintre tehnicienii de service a luat masina acasa pentru un “test” mai amanuntit.

Chris Jackson, proprietarul masinii s-a intors la delerul Audi, deoarece uitase ceva important in masina. Mare i-a fost mirarea cand nu si-a gasit automobilul in niciun colt al service-ului si nici in parcare.

A intrebat cativa angajati unde este masina, iar raspunsul primit din partea dealerului a fost socant. “Este ok, mergi acasa, masina ta e in regula, probabil este pe undeva prin parcare. Nu o putem gasi”.

Jackson a cautat prin parcarea dealerului de trei ori si, bineinteles, masina nu era nicaieri. Dupa doua ore si jumatate de cearta si dupa sosirea politiei, Jackson a aflat ca masina sa fusese luata de unul dintre tehnicieni pentru un “test” ceva mai amanuntit in legatura cu problema de navigatie. Mai mult decat atat, angajatul service-ului a adus masina inapoi cu inca 500 de kilometri la bord. Asta da test!

Via | LeftLaneNews

Adaugă un comentariu