Un tren a spulberat o mașină în județul Buzău. Ce a urmat a surprins autoritățile

Un tren a spulberat o mașină în județul Buzău. Ce a urmat a surprins autoritățile! Incidentul a avut loc marți, pe un drum secundar din comuna Vernești, județul Buzău, când un tren a intrat în plin într-o mașină al cărui șofer nu s-a asigurat în momentul în care a traversat șina de cale ferată.

Citește și:

#coronavirusPot să-mi duc soția/soțul cu mașina la serviciu? Dacă de la locul de muncă merg cu maşina şi la cumpărături cum trebuie să procedez? Mi-a expirat asigurarea RCA. Se prelungește valabilitatea acesteia? Unde găsesc declaraţia pe propria răspundere şi cum o completez – toate răspunsurile aici.

În urma impactului cu garnitura de tren care circula pe ruta Buzău-Nehoiașu, mașina a fost târâtă câțiva metri fiind făcut prafașa cum se poate observa în foto.

Însă după acest accident teribil șoferul a coborât singur din mașină. Mai mult, bărbatul, un cetățean turc de 41 de ani care are rezidența în România, nu prezenta nici măcar o zgârietură.

După producerea accidentului, traficul feroviar în această zonă a fost oprit pentru aproximativ o oră. Trecere de nivel unde s-a produs accidentul este doar semnalizată, fără a avea și bariere.

Sursa: libertatea.ro

 

taguri
Adaugă un comentariu