Aviz nostalgicilor: Această unitate audio pare desprinsă din anii ’80, în ciuda funcțiilor moderne

Șoferii nostalgici după unitățile audio din anii ’80 își pot monta chiar acum unul cu design retro, care însă oferă toate funcțiile moderne necesare în secolul XXI.

Media player-ul din imagine este fabricat de producătorul german de electronice Blaupunkt. Unitatea aceasta a fost gândită în special pentru colecționarii de autoturisme retro, astfel încât să se îmbine perfect cu interiorul unei mașini din anii ’80.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Cititorul de casete, butoanele fizice și aspectul vintage îl fac să pară desprins din acea epocă, însă echipamentul este dotat cu majoritatea funcțiilor pe care și le-ar dori un șofer din anul 2019.

Două intrări USB, una AUX, cititor de card SD și chiar Bluetooth se regăsesc printre opțiunile oferite de Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB. Deși casetofonul ar fi fost un bonus interesant, acesta nu este funcțional, fiind inclus strict din considerații estetice.

Șoferii care vor să-și înlocuiască media player-ul mașinii, păstrând în același timp aspectul clasic al habitaclului, trebuie să plătească în jur de 450 Euro (2.126 lei) pe acest echipament audio.

Mai multe detalii tehnice puteți citi pe site-ul oficial Blaupunkt.

Adaugă un comentariu