Următorul joc din seria Need for Speed se apropie de realitate

Următoarea ediție a cunoscutei serii Need for Speed va debuta anul viitor în sufrageriile fanilor din întreaga lume.

Din primele imagini prezentate de Electronic Arts, următorul joc din serie pare să fie din nou centrat către lumea curselor ilegale. Studioul care se ocupă de dezvoltarea noului produs digital, Criterion Games, se laudă cu titluri apreciate de critici, cum ar fi seria Burnout, Battlefield V, Star Wars Battlefront, dar și cu titlurile Need for Speed: Hot Pursuit (2010), Most Wanted (2012) și Rivals (2013).

În teaser sunt afișate imagini randate în timp real. Noul joc va utiliza puterea consolelor next gen și va beneficia de tehnologia Ray Tracing, ce ne aduce cu un pas mai aproape de fotorealism.

Noul NFS va avea parte de timpi de încărcate mult reduși față de consolele actuale. Acest lucru îi va ajuta pe jucători să intre mai repede în cursă.

Primele două mașini confirmate sunt chiar cele două din teaser, Nissan 180SX din 1996 și Porsche 911 GT3 RS, generația 991.2.

Viitorul Need for Speed va putea fi jucat începând cu a doua jumătate a lui 2021. Pentru mai multe informații puteți urmări teaserul de mai jos:

Adaugă un comentariu