Vânzările pentru noul Mercedes-Benz Clasa S încep din iulie – update

Update – Noul Merceds-Benz Clasa S  își va face debutul în showroom-urile din Europa în luna iulie a acestui an. Producătorul german a anunţat preţurile pentru noua Clasa S valabile pentru piaţa din România.  Cea mai ieftină versiune este Mercedes-Benz Clasa S  350 d 4MATIC care se vinde cu 100.138 euro şi cea mai scumpă Mercedes-Benz Clasa S Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ L care se poate cumpăra cu 168.730 euro. Lista completă de preţuri pentru noul Mercedes-Benz Clasa S este disponibilă pe în secţiunea dedicată a site-ului Auto Bild România.

Ştirea iniţială

Noul Merceds-Benz Clasa S  își va face debutul în showroom-urile din Europa în luna iulie a acestui an. Compania germană anunță o linie de echipamente care vor duce sistemul deja patentat – Intelligent Drive – la un nou nivel. Șoferul unui Clasa S va avea la dispoziție mai multe inovații de asistență în trafic: Active Braking Assist, Crosswind Assist,Traffic Sign Assist.

Noul Mercedes-Benz  Clasa S va fi echipat standard și cu funcția Car‑to‑X-Communication prin intermediul căreia autoturismul va schimba autonom informații de trafic atât cu mașini echipate similar cât și dispozitive din infrastructura rutieră.

Noul Mercedes-Benz Clasa S poate fi echipat optional cu head-up display si un nou sistem de asistenta numit Collision Prevention Assist Plus, care poate suplimentar sa franeze autonom de la viteze de pana la 200 km/h daca soferul nu reactioneaza.

Printre opționale regăsim Remote Parking Assist cu ajutorul căruia șoferul unui Mercedes-Benz Clasa S va putea să parcheze mașina folosind un smartphone.

Pentru și mai mult confort, Mercedes-Benz a introdus pe Clasa S în premieră sistemul Energizing. Tehnologia concentrează toate sistemele mașinii pentru a genera o atmosferă menită să copieze starea șoferului sau a pasagerilor. Șase programe pot fi selectate: Freshness, Warmth, Vitality, Joy, Comfort, Training.

Debutul comercial al noii game Mercedes-Benz Clasa S include patru motorizări: 350 d 4MATIC (286CP), S 400 d 4MATIC (340CP), S 560 4MATIC (469CP) și AMG S 63 4MATIC+ (612CP). Prețul de pornire anunțat de producător pentru piața germană pornește de la 88.446 euro.

Citește și Mercedes S65 AMG Coupe – Poze si detalii oficiale

Adaugă un comentariu