Vânzările Volkswagen pe plan global au crescut în august cu 8%

Vânzările grupului german Volkswagen pe plan global au crescut în august cu 8%, la 820.000 vehicule, pe fondul majorării cererii în Europa.

Livrările în Europa au urcat luna trecută cu 2,5% (270.900 vehicule), însă în Europa Centrală și de Est (CEE) s-a înregistrat un avans de 13,4% (55.400 unități). În China, cea mai mare piață a companiei, vânzările au crescut cu 9,2%, iar în SUA au urcat cu 4,6%.

În primele opt luni din acest an, grupul Volkswagen, cel mai mare producător auto din lume, a livrat 6,79 milioane de vehicule, în creștere cu 2% față de perioada similară din 2016.

Livrările în Europa au urcat cu 3,2%, sprijinite de avansul de 12,3% din Europa Centrală și de Est. Pe piața chineză, vânzările au crescut cu 0,7%, iar în SUA au urcat cu 5,5%.

Sursa: agerpres.ro

Volkswagen Polo a fost lansat oficial şi aduce câteva noutăţi care dezvăluie drumul ales de compania germană şi pentru viitoarele modele pe care le va produce. Noul Polo este unul dintre modelele pe care se bazează VW în obținerea unor cifre bune de vânzări până la sfârșitul acestui an.

Adaugă un comentariu