Video: Un camion se răstoarnă în curbă! Internauții dau vina pe vehicul, nu pe șofer

O filmare realizată cu camera de bord, în județul Bacău, ne reamintește că indicatoarele de reducere a vitezei în curbă nu sunt instalate doar de decor pe marginea drumului. Vedem în acest clip un camion plin cu fier vechi care se răstoarnă în momentul în care ia o curbă.

Evenimentul s-a petrecut în satul Scorțeni din județul Bacău. Deși era perfect conștient de greutatea încărcăturii din spatele vehiculului, șoferul unui camion a refuzat să reducă viteza într-o curbă din localitate. Consecințele sunt previzibile: marfa s-a răsturnat, trăgând și camionul după ea, într-o scenă dramatică ce pare înregistrată în „slow motion’.

 

Citeşte şi:

Șofer de autobuz, lăsat fără permis pentru că a evitat un accident: „Ce lege am încălcat?!’

Noul Cod Rutier: iată pentru ce mii de şoferi riscă acum amenzi uriaşe

 

Doamne ferește! Sună repede [n.r. la 112]!‘, se aude vocea unei femei care călătorea în mașina dotată cu camera de bord. „Lasă, că poate n-o pățit nimica‘, răspunde pasiv bărbatul de lângă ea.

Totuși, cine este vinovat pentru acest incident? În secțiunea de comentarii de pe „Info Trafic 24′, părerile sunt împărțite. Unii utilizatori scriu că șoferul a eșuat să adapteze viteza în funcție de încărcătură, în curbă, fiind singurul de blamabil. Alți internauți arată cu degetul înspre vehiculul propriu-zis, numindu-l „o relicvă de mașină neechipată corspunzător’.

Credeți că ar putea fi vorba despre o combinație între cele două ipoteze?

Un TIR cu fier vechi s-a răsturnat intr-o curbă, în Scorteni, județul Bacau.

Publicată de Info Trafic 24 pe Joi, 12 septembrie 2019

 

Sursa foto: captură ecran Facebook/Info Trafic 24

Adaugă un comentariu