Video cu bolidul Porsche care zboară cu 130 km/h în troleibuz! Un accident teribil

Au apărut primele imagini video cu accidentul rutier produs pe 30 septembrie în Chișinău, soldat cu un mort și 28 de răniți. În clipul difuzat de un pasager în trafic se vede cum bolidul Porsche Cayenne aproape că zboară, cu viteză foarte mare, în troleibuzul care circula regulamentar. Șoferița vinovată are la activ zeci de incidente rutiere provocate în trecut.

Citeşte şi:

Pentru că tot vin ploile mâine:  ai auzit de soluția care îndepărtează picăturile de ploaie de pe parbriz? Nici nu mai ai nevoie de ștergătoare

O pasageră din Porsche a murit în urma impactului, iar 27 de persoane aflate în troleibuzul lovit au fost rănite, din care una foarte grav. De asemenea, șoferița mașinii de lux se află în stare foarte gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele ei de surpaviețuire.

Porsche-ul care a lovit în plin un troleibuz plin de pasageri, pe strada Alba Iulia din Chișinău, avea la momentul impactului peste 130 km/h. Vinovată de producerea accidentului este șoferița bolidului, care conducea cu viteză excesivă și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Iată momentul accidentului:

Poliția din Chișinău a precizat că femeia nu se află la prima abatere. Aceasta conducea cu permisul suspendat, avea nu mai puțin de 43 de procese verbale contravenționale la activ și cinci dosare penale tot pentru infracțiuni rutiere. Anterior, a mai comis un accident rutier în stare avansată de ebrietate. În 2017, șoferița a rămas fără permis pentru doi ani și condamantă la șase luni de închisoare, tot pentru un accident rutier.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu