VIDEO: furt (eșuat) de bicicletă în Brașov, demonstrație de hilară incompetență

O „grupare’ de patru hoți s-a pus la muncă și trei membri și-au rupt mâinile încercând să fure o bicicletă, în miezul zilei, dintr-un bloc din Brașov. Nu au avut noroc. Deloc.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Sintagma „și-au rupt mâinile’ aici este doar metaforică, pentru că nimeni dintre cei patru nu au avut de suferit (fizic) de pe urma acestei experiențe. Nici măcar băiatul care apare în cârje în ultima filmare nu credem că ar avea o afecțiune. Cel puțin nu una fizică.

Filmările cu tentativa eșuată de furt au fost postate chiar de proprietar pe grupul de Facebook Brașov, cu următorul text:

„Salutare. Vreau să vă prezint cum arată o operațiune eșuată de furt de bicicletă. Se pare că este o întreagă grupare. În tentativa eșuată am identificat 4 persoane. Îi recunoaște cineva? Am filmată întreaga operațiune (aici sunt doar câteva momente cheie). Filmările vor ajunge și la poliție să se delecteze și ei. Operațiunea s-a desfășurat în Tractorul în data de 6 mai. Am fost uimit să văd că au acționat în miezul zilei, între 11:14 și 13:53. (2 ore jumătate s-au chinuit să taie antifurtul).

Stați în casă, hoții acționează.

PS: Recomand antifurtul de la Decathlon. După cum vedeți își face bine treaba.’

Probabil că magazinul în cauză nu ar fi avut o reclamă mai bună nici dacă investea serios într-un spot publicitar difuzat pe toate posturile TV. Dar iată că un client a reușit să le aducă ce nu le-au asigurat toate reclamele de până acum.

Dacă ne întrebați pe noi, brașoveanul merită un premiu din partea magazinului. Ce ar fi mai potrivit, oare: încă un antifurt sau un voucher?

Cei patru au devenit celebri în urma postării, iar identificarea lor nu a durat foarte mult timp: aceștia se află acum în arest preventiv pentru 24 de ore și își așteaptă pedeapsa, scrie BizBrașov.

Tot ce mai lipsește acestor filmări este o coloană sonoră à la Benny Hill, cu toate că vizionarea este satisfăcătoare și așa, cu gâfâielile hoților încercând să taie antifurtul.

Adaugă un comentariu