Video: Momentul accidentului în care a fost implicat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a fost transportat la spital după ce coloana sa oficială a fost implicată într-un grav accident rutier.

Imaginile filmate de o cameră de bord (vezi video mai jos) arată cum un camion care circula din contrasens a derapat și a lovit două mașini din coloana oficială a lui Igor Dodon, președintele Republicii Moldova. Acesta și doi membri ai familiei sale au ajuns la spital în urma accidentului rutier produs duminică după-amiază în apropiere de orașul Strășeni (centrul țării).

“Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președinția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este starea membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur ca să venim cu o concluzie, iar poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat”, a comunicat șeful IGP al Republicii Moldova, Alexandru Pînzari.

Citește și:

Renault nu va mai comercializa modele Dacia în Rusia după înlocuirea lui Logan

Proiect la Primăria Capitalei: O zi fără mașini în București

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Ce nu știai despre polita RCA: În ce condiții nu trebuie plătită?

Atenție, șoferi! S-a schimbat programul serviciilor de permise și înmatriculări

 

“Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoare, nu pune viața în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat. La fel, avea dureri ca rezultat a accidentului, iar la spital s-a adresat doar președintele”, a spus directorul Institutul de medicină urgentă, Mihai  Ciocanu.

Adaugă un comentariu