VIDEO: Reclamă Volkswagen interzisă! Câți oameni le-au făcut plângere

Când ați auzit ultima dată de o reclamă Volkswagen interzisă? Ei bine, se întâmplă din ce în ce mai des ca diferite reclame să fie interzise, dar motivele pentru care se întâmpla asta depind de la o țară la alta.

În cazul acesta, avem o reclamă Volkswagen interzisă în Regatul Unit de Autoritatea Standardelor în Publicitate. Instituția echivalentă în România ar fi CNA, acronimul de la Consiliul Național al Audiovizualului. La fel ca CNA-ul, autoritatea din Regatul Unit funcționează atât prin auto-sesizare, cât și prin monitorizarea plângerilor primite de la public.

Volvo Trucks pregătește o nouă cascadorie spectaculoasă

Gășește copilul din tine – Poate cea mai emoționantă reclamă a anului

Cum poate o masina sa te transforme complet (video)

Au venit pentru speed dating, dar s-au ales doar cu speed

Reclama Volkswagen interzisă pe care o puteți vedea în clipul de mai jos a primit această sentință după o analiză a autorității menționate mai sus, iar analiza a pornit de la doar șase plângeri. În trecut, englezii au interzis reclame și pentru o singură plângere, deci numărul efectiv al persoanelor care fac plângeri nu este neapărat important.

Motivul pentru care ne-am trezit cu o reclamă Volkswagen interzisă? Producătorul german este acuzat că reclama la Volkswagen Polo promovează un comportament iresponsabil, prin care un conducător auto se bazează excesiv pe sistemele de asistență a șoferului.

În opinia nemților, reclama lor nu promovează șofatul periculos, ci este o abordare nostimă a unui personaj ghinionist, neîndemânatic și predispus la incidente. Volkswagen a vrut să promoveze sistemele de asistență a șoferului din dotarea noului Polo, iar cei care au făcut reclama Volkswagen interzisă s-au bazat pe scene exagerate comic.

Din fericire, pe YouTube această reclamă nu este interzisă. Englezii nu au cum să o interzică și pe acea platformă, însă ea nu va ajunge să fie difuzată la TV în Regatul Unit în această formă. Rămâne de văzut dacă nemții o vor scurta subtil sau dacă îi vor schimba complet finalul ca să o facă adecvată și pentru televizoarele din Regatul Unit.

Nu este exclusă o interdicție și în alte țări dacă reclama va fi difuzată în această formă, deci mingea este în terenul Volkswagen.

Maşini de clasă mică: Polo să fie, sau nu?

Volkswagen: Viitorul Polo va fi „benchmark în segment’

Volkswagen Golf și Polo vor renunța la motoarele diesel în favoarea versiunilor hibride

Volkswagen Polo R WRC Street are 420 CP și arată genial

    Andrei says:

    La noi ar trebui interzise reclamele la medicamente de orice fel, ca am ajuns o nație de oameni bolnavi.

    Veronica says:

    Sunt de accord Andrei!

Adaugă un comentariu