Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet este absolut uimitor

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet este absolut uimitor și reprezintă un pas revoluționar făcut în design de Mercedes-Benz.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet a fost prezentat la Monterey Car Week și va fi cu siguranță una dintre cele mai strălucitoare stele de la Pebble Beach Concours d’Elegance. Din orice unghi ai privi acest superb concept vei descoperi designul distinct, spectaculos și impozant.

Deși unii fani sperau ca Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet  să aibă sub capotă un impresionant motor V12 lucrurile stau altfel. Propulsia este asigurată de patru motoare electrice care pot genera o putere maximă de 750 CP, suficientă pentru a duce impozantul cabrio până la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, iar autonomia pe care o promite producătorul pentru  Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet este de 500 km.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

MARE ATENȚIE! Nimeni nu-ți spune asta despre MAȘINILE DIN GERMANIA!

Un alt superlativ al mașinii este și capacitatea de a se încărca rapid de la o sursă de 350 kW, astfel încât Maybach 6 câștigă o autonomie suplimentară de 100 km în doar 5 minute de alimentare.

Dimensiuni similare cu Maybach 57 pentru Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Lungimea acestui concept este de 5700 mm  exact cât avea și modelul produs în serie limitată Maybach 57. Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet oferă doar două locuri într-un interior care îmbină accentele retro cu tehnologia de ultimă generație.

Va lansa compania germană un model de serie pe baza conceptului Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet ? Greu de prezis acest lucru pentru că nu s-a întâmplat nici în cazul Vision Mercedes-Maybach 6 prezentat tot la Pebble Beach Concours d’Elegance în 2016.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet – prezentare video

Citește și

Vision Mercedes-Maybach 6, opulentul coupé electric de 750 CP de la Pebble Beach

Adaugă un comentariu