Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury – un crossover electric cu un design atipic

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, Auto China 2018 Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, Auto China 2018

vezi galeria foto

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este un exerciţiu de design care va fi expus de nemţi la Salonul Auto de la Beijing din acest an.


Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este conform comunicărilor oficiale un crossover cu o lungime de 5.260 de mm , 2.110 mm lățime și o înălțime de 1.764 de mm.

Acest concept are tracțiune integrală variabilă şi este propulsat cu patru motoare electrice care generează 750 CP, iar acumulatorii au o capacitate de 80 kWh. Autonomia în ciclul NEDC este de peste 500 de kilometri. Bateria poate fi încărcată prin cablu la stațiile de încărcare publice, la prizele de uz casnic convenționale sau prin inducție. Curentul de încărcare este transmis fără contact printr-un câmp electromagnetic aflat sub autovehicul.


La interior Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este echipat cu două ecrane de 12.3 inchi şi chiar cu un serviciu complet pentru servirea ceaiului integrat într-o tavă din lemn sculptată din abanos care poate fi retrasă sub consolă.

Anul trecut Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet a fost prezentat la Monterey Car Week și a fost una dintre cele mai strălucitoare stele de la Pebble Beach Concours dElegance.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE