Viziune japoneză de spațiu și confort: Honda 0 Series Space-Hub Concept, cu al său interior nelimitat (poate la wireless).

Lăsând ironia la o parte, Honda 0 Series Space-Hub Concept reușește să maximizeze nu numai dimensionarea interiorului, ci și spectrul condițiilor de călătorie, de la confort și până la conectivitate. De altfel, poți să rămâi în mașină și după ce te-ai oprit, fiindcă ai la dispoziție un spațiu vast, modulabil și bine echipat.

Honda 0 Series Space-Hub Concept a fost proiectată după intenția declarată a „augmentării vieții de zi cu zi a oamenilor'. Realizând o cabină cât se poatee spațioasă pentru gabaritul mașinii cu o vizibilitate excelentă, bazată pe noua filosofie conceptuală „Thin, Light and Wise', Honda 0 Series Space-Hub oferă un spațiu flexibil, capabil să găzduiască oricând un număr diferit de pasageri sau să devină un „hub' care conectează oamenii între ei și cu lumea de afară.

Cu prileju evenimentului CES 2024 de la Las Vegas, unde au fost prezentate Honda 0 Series Space-Hub și Honda 0 Series Saloon, japonezii au anunțat introducerea noii generații globale de automobile BEV, numită generic Honda 0 Series. Simbolizând noua direcție creativă a companiei și adoptând o nouă tratare a designului și ingineriei, primele automobile din generația Honda 0 vor fi lansate începând cu 2026. În plus, Honda Seria 0 va introduce noi progrese în materie de asistare a deplasării, conducere automată, tehnologii conectate, performanță și eficiență a bateriei.

Adaugă un comentariu

Articole similare