Vlogger rus dă foc unui Mercedes-AMG GT S 4-Door Coupe din cauza unei defecțiuni

Un Mercedes-AMG GT S 4-Door Coupe vechi de un an sfârșește incendiat din cauză că proprietarul său este nemulțumit de cum i-au reparat service-urile mașina.

Citește și:

Drifturi în parcarea unui mall din București, oprite de polițiști

Mercedes-Benz a transformat EQC într-un off-roader veritabil: 4×4² (FOTO)

Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai puternic Mercedes produs vreodată

Nu este prima dată când auzim de mașini distruse (sau lăsate în paragină) de proprietari, fie din cauză că asigurarea nu le-a acoperit daune pe care aceștia consideră că ar fi trebuit să le acopere, fie pentru că fiabilitatea mașinii e atât de proastă încât nu mai pot/suportă să meargă cu mașina. Aici este vorba de al doilea scenariu. Oarecum.

Vloggerul rus Litvin și-a cumpărat un Mercedes-AMG GT S cu patru uși acum un an. A fost o achiziție mult dorită; mașina lui de vis, spune acesta într-unul dintre video-urile sale. Acest vis s-a transformat însă de-a lungul timpului într-un coșmar, pentru că mașina a început să dea rateuri. Martorul Check Engine se tot aprindea, iar cu fiecare vizită la service problema părea că dispare. După câteva piese înlocuite pe garanție — inclusiv o turbină, la un moment dat — martorul Check Engine se încăpățâna să se tot aprindă.

Cu toate că reparația la service-uri neautorizate au drept consecință pierderea garanției, Litvin a dus mașina la unul dintre acestea, problema depistată fiind un injector care dădea rateuri. În plus, s-a constatat și că una dintre reparațiile făcute la un service autorizat a fost o improvizație, folosind o piesă neoriginală, au aflat cei de la PiataAuto MD.

În ciuda faptului că problema fusese îndreptată, Litvin a vrut să-și arate nemulțumirea față de incompetența celor de la service-urile autorizate, așa că a dat foc mașinii. A făcut și un clip special dedicat acestui gest. Unul care a strâns nu mai puțin de 8,3 milioane de vizualizări în doar două zile.

Motivația pentru gest a fost următoarea: este influencer, iar faptul că ar fi condus în continuare acest Mercedes-AMG le-ar fi adus celor de la Mercedes vânzări, iar el nu-și dorește asta.

Existau metode mai civilizate să transmită acest mesaj? Spuneți-ne ce credeți voi, în rubrica de comentarii de mai jos.

Adaugă un comentariu