Volkswagen do Brazil creeaza Kombi Last Edition

Seria limitata la 600 de exemplare poate fi obtinuta numai in Brazilia. Masinile sunt vopsite in 2 culori si decorate intr-un stil exclusivist. Kombi-ul fabricat in Brazilia este la nivel mondial modelul cu cea mai lunga perioada de productie in industria auto, fiind fabricat inca din 2 septembrie 1957.

 

Design-ul sau functional, volumul mare de incarcare si polivalenta au fost argumentele principale pentru succesul Kombi, primul Volkswagen fabricat in Brazilia. Seria speciala va fi oferita incepand cu luna aceasta, si marcheaza sfarsitul productiei acestui model. Autovehiculele poarta o placuta speciala de identificare si un certificat de autenticitate din partea producatorului.

Volkswagen do Brasil prezinta seria speciala Last Edition a versiunii Kombi, unul dintre cele mai de succes modele ale marcii in Brazilia, care detine printre altele si recordul vehiculului cu cea mai lunga perioada de productie in istoria industriei. Seria speciala este limitata la 600 de exemplare, care pot fi achizitionate numai pe piata din Brazilia pentru echivalentul a 27.605 Euro. Editia iese in evidenta prin detalii exclusiviste, cum ar fi vopseaua speciala in doua culori, o finisare luxurianta a spatiului interior si elemente de design ce amintesc de diferitele versiuni ce au iesit incepand cu 1957 de pe banda de productie. Fiecare masina este numerotata si poarta o placuta de identificare. Vopseaua Kombi Last Edition este albastra in combinatie cu alb in partea de sus. O banda alba de décor cuprinde intreaga masina, de jur imprejur. Rotile decorate tot in alb confera un rafinament aparte, si o imagine nostalgica. Inscriptii speciale pe partile laterale marcheaza istoria modelului: 56 anos – Kombi Last Edition'. O atentie speciala a fost acordata spatiului interior, incepand cu perdelele din stofa albastra la geamurile laterale. Tapiteria se asorteaza perfect cu exteriorul masinii, prin cele doua culori folosite, alb si albastru. Modelul ofera spatiu pentru noua persoane. Imaginea retro este completata cu elemente moderne, pentru o functionalitate optima: Sistemul MP3 este luminat de LED-uri rosii, si beneficiaza si de intrari USB. Modelul este propulsat de un motor Total Flex EA111 1,4l, ce dezvolta 78 CP pe benzina si respectiv 80 CP atunci cand este alimentat cu etanol.

Adaugă un comentariu