Volkswagen Golf VIII a fost prezentat în schițe oficiale

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu viitoarea generație Golf, înainte de prezentarea oficială.

Citește și:

Autoritățile nu vor să vezi această reclamă la VW e-Golf, pe motiv că insultă femeile

Primele imagini cu noul VW Golf 8, surprins necamuflat pe șosea

VW Golf este una dintre aparițiile mult-așteptate ale acestui final de an. Din fericire, perioada de așteptare se apropie de sfârșit: hatchback-ul nemțesc va fi prezentat oficial peste două săptămâni.

Până atunci, producătorul a dorit să ne pună imaginația la treabă cu o serie de imagini care prefigurează designul celei de-a opta generații. Suntem deosebit de curioși cum anume va arăta interiorul mașinii: atât în schițele de mai sus, cât și într-un document publicat anterior pe site-ul oficial al producătorului este menționat ecranul tactil central, poziționat în interiorul bordului.

Dacă în privința esteticului avem doar câteva sugestii, pe partea tehnică informațiile sunt ceva mai generoase: Golf VIII va fi disponibil în două versiuni plug-in hybrid, dintre carea cea mai performantă (numită Golf GTE) va avea 245 CP. Pentru cei care prioritizează spiritul eco în locul celui sportiv, Volkswagen le va pune la dispoziție și o versiune cu 204 CP.

Premiera mondială a lui VW Golf VIII este programată pentru 24 octombrie; în showroom-uri va ajunge începând cu luna decembrie a acestui an.

Adaugă un comentariu