VW Golf VIII a intrat în ultima fază de testare

Anul 2019 este deosebit pentru compania din Wolfsburg. Două noi modele urmează să fie lansate pe piață și sunt extrem de importante pentru clienții din Europa. Desigur, vorbim despre noul VW Golf VIII, care a intrat în ultima fază de testare și despre VW ID.3, care va fi prezentat oficial în cadrul IAA 2019 (Salonul Auto de la Frankfurt) luna aceasta.

Până în prezent, nemții au produs mai mult de 35 de milioane de exemplare de VW Golf de la debutul primei generații în 1974. Noua generație a bestseller-ului se va axa pe inovații digitale și vine cu elemente noi de design. De asemenea, autoturismul va utiliza cele mai noi funcții de conducere asistată și o sumedenie de servicii online.

Fotografia oficială furnizată de Volkswagen ne prezintă mașina complet camuflată. Cu toate acestea, liniile generale se disting cu ușurință. De asemenea, prototipurile au denumirea modelului integrată discret pe uși.

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

Vinieta de București va fi plătită și de locuitorii din Capitală și din județul Ilfov 

 

Directorul departamentului de design, Klaus Bischoff, declară că momentan nu vom dezvălui toate detaliile noului Golf, dar vă puteți face o idee destul de clară despre eleganța și armonia cu care a fost proiectat. Generația următoare va atrage cu siguranță toate privirile’.

Cea de-a opta generație a VW Golf are un sistem de propulsie mild hybrid și va fi disponibilă cu motoare pe benzină, diesel și într-o versiune plug-in hybrid (cu o autonomia electrică de circa 80 km).

Dar dacă nu mai aveți răbdare până ce noua generație va fi prezentată oficial în toamna acestui an, primele fotografii neoficiale cu VW Golf VIII au început deja să circule pe internet. Hatchback-ul german a fost surprins complet necamuflat în timpul filmărilor pentru un spot publicitar.

Adaugă un comentariu