Vrei să-ți amanetezi mașina? Trei lucruri pe care trebuie să le știi

De multe ori, din diferite motive, amanetarea automobilului este singura soluție pe care o poate găsi un proprietar pentru a face rost de bani. Totuși, ce trebuie să știe despre acest pas:

1. Mașina trebuie să fie perfectă

Mașina trebuie să fie în stare perfectă de funcționare întrucât, cel mai probabil, personalul case de amanet va merge cu automobilul la un service pentru evnetualele verificări.

Uite cum se fac de râs mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

2. Casa de amanet îți va oferi sub prețul pieței

De cele mai multe ori, reprezentanții casei de amanet vor oferi celui ce vrea să-și amaneteze mașina mai puțini bani decât prețul pieței. Se va ține cont de următoarele criterii: marca si model, anul de fabricație al autoturismului, gradul de uzură care poate fi stabilit la fața locului și valoarea de piata a produsului adus drept garanție.

3. Asigură-te că vor avea grijă de mașină

Odată amanetat, posesorul automobobilului trebuie să se asigure că o lasă pe mâinile unor oameni corecți. Astfel, firma de amanet trebuie să dispună de spații îngrădite, supravegheate si păzite. Este foarte important ca mașina să fie returantă cu același număr de kilometri.

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

De ce alimentezi unele mașini pe stânga și altele pe dreapta? AFLĂ AICI

Adaugă un comentariu

Articole similare