Top 10 – Cele mai periculoase intersecții din București

Bucureștiul a avut anul trecut 48 de intersecţii şi străzi considerate ‘puncte negre’, locurile în care au avut loc cele mai multe accidente, în care au murit sau au fost răniți zeci de oameni, fie din cauza șoferilor care uită să acorde prioritate, fie din neatenția pietonilor la traversare.

Harta ‘punctelor negre’ ale Capitalei se schimbă în fiecare an, dar unele intersecții considerate periculoase rămân permanent pe lista cu cele mai multe accidente.

Citește și 

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

Vă prezentăm harta zonelor din Capitală cu cel mai mare risc de accidente, locurile în care șoferii au lovit pietoni pe trecere, au intrat în intersecții deși semaforul era roșu sau au uitat să își acorde prioritate în trafic.

În topul 10 ‘puncte negre’ în 2016, pe primul loc este intersecția Splaiul Independenţei – Şoseaua Orhideelor – Şoseaua Grozăveşti, unde au fost zece accidente, în care două persoane au fost rănite grav și alte 13 au avut răni ușoare, toate produse pentru că șoferii nu au acordat prioritate în trafic.

Pe locul doi este intersecția strada Mihai Eminescu – strada Toamnei, unde anul trecut au fost opt accidente, soldate cu un rănit grav şi opt răniţi uşor. Cauza a fost aceeași: neacordare de prioritate în trafic. Citește mai departe.

Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Bugatti Veyron …pentru săraci

Țara cu cea mai ieftină benzină din lume

Adaugă un comentariu

Articole similare