Lamborghini Huracan primește un tratament colorat din partea Print Tech

Nemții de la Print Tech și-au făcut de cap cu un Lamborghini Huracan. Pentru folia tricoloră aplicată de compania din Munchen trebuie să plătești 10.000 de euro, dar rezultatul este unul fabulos. Cel puțin din punctul nostru de vedere, Huracan arată foarte bine și pare mult mai jovial.

În afara acestei transformări exterioare, nemții de la Print Tech au optat și pentru instalarea unui sistem de evacuare semnat de Akrapovic. Acesta este cu 20,5 kilograme mai ușor decât cel standard și oferă un plus de 20 CP motorului V10 de 5.2 litri instalat pe Huracan.

lamborghini-huracan-print-tech (7)

Dar Huracan nu este la primul pachet de tuning. Cei de la Novitec au lansat în urmă cu câteva săptămâni cel mai impresionant kit de performanță. Novitec a reușit să adauge 238 CP propulsorului de pe Huracan, ducându-l la un total de 848 CP. Dacă aceste valori v-au trezit interesul, AICI găsiți informațiile complete ale pachetului pregătit de Novitec.

Nici tunerul Mansory nu a scăpat din vedere cel mai tânăr “taur” din curtea Lamborghini. Aceștia au dezvoltat și ei un kit de performanță care promite 850 CP și 780 Nm. Detaliile complete ale pachetului pregătit de Mansory pot fi găsite AICI.

Adaugă un comentariu