Maserati Levante by Novitec: look agresiv și mai multă putere!

Maserati Levante a convins tot mai mulți tuneri să îi acorde atenție: Mansory și Startech au propuneri interesante, dar cei de la Novitec sunt deja la al doilea kit pentru crossover-ul italian.

Noua kit widebody de la Novitec se integrează perfect și pare chiar ieșit direct din fabrica Maserati. Modificările adaugă o lățime de 3,9 inci (10 centimetri) la axa din față și lărgesc spatele cu 4,7 inci (12 cm). Kit-ul de la Novitec pentru Levante include un ornament din fibră de carbon pentru accentuarea capotei și o mică extensie sub bara de protecție frontală. La spate, un nou spoiler și difuzor adaugă un aspect mai agresiv.

Novitec a operat modificări și la suspensie prin coborârea cu un cm exact cât să se potrivească jantele de 22 inch echipate cu anvelope de 295/30 în față și 335/25.

Novitec s-a ocupat de cele două motoare disponibile pentru Maserati Levante. Pentru versiunea pe benzină tunerul promite 487 CP și un cuplu de 660 Nm. Motorul diesel poate atinge după modificări 680 Nm și 318 CP. Un model Levante cu tuning de la Novitec poate accelera în versiunea pe benzină de la 0-100 km/h în 4.8 secunde ( 5.2 varianta de fabrică), în varianta motorului diesel fiind nevoie de 6.2 secunde (6.9 sec varianta de uzină).

Citește și ABT a pregătit un pachet extrem pentru Audi RS6 Avant

Adaugă un comentariu