3 aplicații care țin locul mecanicului tău

Aplicațiile ne-au acaparat în ultima perioadă, astfel că oamenii folosesc tot felul de softuri pentru aproape orice lucru care pare banal. Mai mulți programatori au scos pe piață aplicații care îi ajută pe șoferi să descopere problemele automobilului pe care-l conduc.

1.  Torque Lite (Android) sau DashCommand (iOS)

Aceste aplicații (care funcționează doar cu un cititor OBD II cu Bluetooth compatibil pentru a trimite datele şi erorile de la motor către telefon) le arată doritorilor pe telefon diferite date cum ar fi viteza maşinii, temperatura uleiului, temperatura apei, poziţia pedalei de acceleraţie şi turaţia motorului. Mai mult, aceaste aplicații sunt capabile să depisteze problemele mașinii, asemeni unui mecanic.

2. Spritmonitor.de (Android și iOS)

Această aplicație este gratuită și arată șoferilor cât consumă mașina. În plus, odată downlodată, aceasta are opțiunea de a memora datele pentru revizii și reparații și îi reamintește șoferului de fiecare dată când vine ziua unei noi intervenții.

3. Imechanic (Android și iOS)

Aplicația este făcută de cei de la Inglobe Technologies și este capabilă să identifice când un șofer are probleme cu automobilul. Cu ajutorul acestui soft, orice conducător auto va fi instruit să facă diferite reparații minore la mașina pe care o are. Astfel, aplicația îi arată utilizatorului unde se completează uleiul, recipientul pentru lichid de frână sau vasul de expansiune.

taguri
Adaugă un comentariu