Cinci motive serioase să-ți cumperi un Ferrari

Oricine și-ar dori să aibă un Ferrari în garaj. Nu-i așa? Ferrari este una dintre cele mai atrăgătoare mașini din lume. Elegant și puternic, acest automobil nu trece nicăieri neobservat.

1. Nu își pierde din valoare

În timp ce o mașină nouă își pierde cam 20% din valoare după primul an de folosire, la Ferrari lucrurile stau altfel. În funcție de starea și de modelul ales, un Ferrari vechi poate costa și de trei ori mai mult decât unul nou.

2. Stil

Ferrari este una dintre cele mai elegante mașini din lume. Atât la interior, cât și la exterior. Anvelope mari, jantele cu design unic și interiorul învelit în piele, dau impresia unei nave spațiale. Iar confortul este la el acasă.

3. Viteză și performanță

De exemplu, un Ferrari California ajunge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de patru secunde și atinge viteza maximă de 310 km/h. Ce îți mai poți dori?

4. Clasă

Nu oricine conduce un Ferarri. Odată cu mașina, la pachet, vine și respectul pe care-l impune șoferul celor din trafic. Se pleacă de la premisa că doar oamenii importanți stăpânesc un astfel de bolid. E clar, pot fi și excepții, dar Ferrari nu trece niciodată neobservat.

5. Sunetul

Nu există mașină al cărei motor să sune ca motorul unui Ferrari. Motoarele V8 sau V12 produse la Modena au “o muzicalitate” aparte. Este sunetul perfect al unui motor.

ferrari2

Adaugă un comentariu

Articole similare