Nu dotați automobilul cu pneuri de iarnă luate la întâmplare! Topul AUTO BILD al anvelopelor de iarnă înlesnește alegerea.

Cine a prelungit decizia privind achiziționarea anvelopelor de iarnă pentru că zăpada a tot întârziat să se arate, ar putea fi interesat de clasamentul pneurilor de anotimp rece, așa cum s-a desprins el din testul comparativ efectuat de ediția germană AUTO BILD.

Testul complet dedicate anvelopelor de iarnă a fost publicat și în ediția românească a revistei AUTO BILD, mai precis în numărul 11/04.12.2021, care încă mai poate fi găsit la chioșcurile de difuzare a presei sau, în formă virtuală, pe https://www.magzter.com/RO/Audienta-Generala-AG/Auto-Bild-Romania/Automotive/.

Mai jos, puteți consulta lista primelor 10 anvelope din clasamentul rezultat. 50 de pneuri au participat la prima fază a testului. Ulterior, doar primele 20 de anvelope s-au calificat în finală: cele cu cea mai mică distanță de frânare pe ud și pe zăpadă.

Bineînțeles, fiecare anvelopă a răspuns în felul ei la diferitele probe ale testului comparativ, desfășurate la temperaturi corespunzătoare anotimpului rece pe drum uscat, ud și cu zăpadă. Toate detaliile privitoare la acestea și clasamentul complet le puteți găsi, după cum spuneam mai sus, în revista AUTO BILD numărul 11/04.12.2021 sau în varianta sa virtuală.

Clasament general anvelope de iarna, primele 10 locuri

1 Continental WinterContact TS 870

2 Michelin Alpin 6

3 Kleber Krisalp HP3

4 Vredestein Wintrac

5 Bridgestone Blizzak LM 005

6 Hankook Winter ICept RS2

7 Goodyear UltraGrip 9+

8 Dunlop Winter Sport 5

9 Semperit Speed-Grip 3

10 Firestone Winterhawk 4

Adaugă un comentariu