Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial (Video)

Piața auto este plină de vehicule care au fost declarate daună totală. Chiar și așa, legislația europeană încă nu a atins un nivel care să ne permită să depistăm dacă o mașină a fost daună totală în alt stat. Nu doar din actele acesteia, cel puțin.

Până atunci, avem pentru voi un clip în care vedem procesul de reparație al unui Volkswagen Jetta care a trecut printr-un accident serios în Statele Unite ale Americii. Costul pieselor în SUA a dus la o declarație de daună totală, însă asta nu este o problemă pentru mecanicii din Rusia, unde aproape orice reparație este permisă. În cazul de față, avem un mecanic de origine rusă care își etalează îndemânarea pe YouTube, direct din atelierul său din Lituania.

Din fericire pentru cei curioși, există filmul reparației, care amintește de vremurile în care Dacia 1300 și suratele sale erau singurele autoturisme de pe drumurile mioritice. Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, cum sunt cele de la Volkswagen, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Ca de obicei, vă recomandăm cu căldură o verificare atentă în service înainte de achiziția oricărui automobil rulat, indiferent de marcă, model sau de vânzătorul acestuia. Până atunci, să vedem o procedură neoficială de reparație a unui Volkswagen Jetta declarat daună totală.

  1. Arthur Tussik este rus dar trăiește și lucrează în Letonia (tinichigiul din video)

  2. Arthur este un maestru al reparatiilor de caroserie, a avut reparatiile inspectate de tinichigii profesioniști si au confirmat că reparatiile sunt conforme cu normele producatorilor.

  3. Daună totală nu înseamnă neapărat avarii de neraparat. Un mic poc la un golf 5 (faruri sparte + capotă indoita, bară crăpată și un radiator crăpat, de exemplu) înseamnă automat daună totală pentru că reparația înseamnă peste 2/3 din valoarea actuală a mașinii.

  Stefan says:

  Masina asta nu-i nici pe departe total distrusa. Una la mana. Eu locuiesc in vest si pot sa va spun ca tipul asta munceste la o calitate cum numa pe vremuri se mai muncea. Exact la fel ar repara masina si in vest, cu diferenta ca ar taia mai mult, probabil, din lonjeron, din lene de indreptat.
  Dar, tipu are scule profesioniste si lucreaza foarte profesionist si de calitate.

  PROST EXEMPLU DIN PARTEA JURNALISTULUI SAU A ZIARULUI.

  SUNT INTRADEVAR MII DE EXEMPLE DE MASINI MASLUITE, E ADEVARAT.

  ASTA NU-I UNUL DINTRE ELE!

  COM AGAIN AUTO-BILD !

Adaugă un comentariu