DS3 Crossback la testele Auto Bild România

DS3 Crossback este noul membru al gamei DS și este cel de-al doilea SUV din acest portofoliu.Vorbim despre un model de segment B construit pe platforma CMP a concernului PSA Peugeot Citroen.

Aceasta din urmă este o platformă tehnică modulară care este pretabilă mai multor tipuri de caroserii și dimensiuni de vehicule. DS3 Crossback va fi oferit și într-o variantă 100% electrică, iar aceasta utilizează platforma e-CMP.

DS3 Crossback are o lungime de 4.11 metri, o lățime de 1.79 metri și o înălțime de 1.53 metri. Ampatamentul său este de 2.55 metri, iar aceste valori sunt valabile și pentru viitoarea versiune electrică. În primă fază, modelul DS3 Crossback va debuta pe piață în versiunile echipate cu un motor cu ardere internă.

Interiorul lui DS3 Crossback are un aspect futurist și este dominat de un ecran multimedia cu diagonala de 10.3 inch. Scaunele din față au funcție de masaj, pe lângă reglajul electric și sistemul de încălzire cu mai multe trepte. În ceea ce privește bagajele, portbagajul oferă un volum de încărcare de 350 de litri. Citeşte mai mult.

Adaugă un comentariu