Lada Niva facelift – toate informaţiile despre modelul rusesc

Pentru cei care sunt familiarizaţi cu produsele companiei din Rusia e clar că prin acest facelift aplicat gamei Lada Niva asistăm practic la o mini revoluţie’. Şi spunem asta pentru că în cei 43 de existenţă ai acestui model avem doar un al doilea facelift.

Şi acest lucru poate lăsa loc de interpretări dacă facem comparaţie cu ce înseamnă facelift la companiile auto din Europa. Revenind la acest longeviv şi robust model rusesc trebuie să spunem că la exterior poţi deosebi cu greu o Lada Niva actualizată faţă de una precedentă. Doar versiunea Urban a primit o nouă bară de protecţie frontală cu proiectoarele de ceaţă integrate.

În rest acest facelift pentru Lada Niva a vizat interiorul şi aici chiar era nevoie de o schimbare care să scoată acest 4×4 din atmosfera anilor 1980. Planşa de bord a fost redesenată şi are un nou panou de control al sistemului de climatizare cu comenzi rotative. Instrumentarul de bord are un nou design şi este iluminat cu alb. Consola centrală are integrate două prize de 12V şi un spaţiu pentru obiectele mici. Butoanele pentru încălzirea scaunelor faţă şi panoul de control al geamurilor laterale au fost la rândul lor actualizate. Scaunele oferă acum un suport lateral mai bun, iar cele pentru pasagerii din spate primit şi tetiere prin acest facelift. Pentru că nu se mai poate altfel în anul 2020 Lada Niva a primit pentru versiunile de echipare superioare şi sistemul prin care pot fi apelate serviciile de urgenţă cu butonul de comandă amplasat pe plafon. Citeşte materialul complet.

taguri
Adaugă un comentariu