Noua Skoda Octavia – principalele noutăţi

Noua Skoda Octavia: imagini și informații oficiale despre noua vedetă a segmentului! Cehii au prezentat noua generație Octavia, care vine cu o sumedenie de noutăți atât tehnice, cât și tehnologice.

Din punct de vedere estetic, Octavia a fost substanțial modificată, partea frontală remarcându-se acum prin faruri monobloc, delimitate printr-o nouă semnătură luminoasă. Opțional, acestea pot fi echipate cu tehnologie Matrix LED.

La interior, noua Skoda Octavia are o abordare în design similară cu noul Golf: bordul mașinii este puternic simplificat, iar ecranul sistemului de infotainment este mutat în partea de sus; are aspect de tabletă și variază în dimensiuni, în funcție de echipare, de la 8,25 la 10 inci.

Instrumentarul de bord este, de asemenea, complet digitalizat și se laudă cu un grad mare de personalizare a informațiilor pe care le afișează. La fel ca în multe modele din gama concernului german, acesta are o diagonală de 10,25 inci.

Familia de motoare disponibile pentru noua generație Skoda Octavia este constituită din unități cu trei și patru cilindri în linie, cu dimensiuni curpinse între 1,0 și 2,0 litri.

Citeşte articolul complet despre noua Skoda Octavia.

Adaugă un comentariu