Noul BMW M340d xDrive Sedan – informaţii complete

BMW M340d xDrive Sedan este ultima realizare a diviziei BMW M GmbH şi propune o combinaţie reuşită între suspensia M Sport, direcţia sport variabilă, diferenţialul M Sport şi sistemul de tracţiune integrală.

Sub capotă avem un propulsor de 3,0 litri cu o putere maximă de 340 CP şi un cuplu de 700 Nm. Includerea tehnologiei mild hybrid 48V a dus la o reducere suplimentară a consumului şi a emisiilor.

BMW M340d xDrive Sedan accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde, iar motorul diesel atinge cuplul maxim de 700 Nm la doar 1.750 rpm. Generatorul-starter de 48V disponibil la noile modele BMW M creează un efect de impuls electric care oferă instantaneu un plus de 11 CP. Modelul dispune de transmisie Steptronic Sport cu opt trepte şi diferenţial M Sport ca echipare standard.

Opţional se poate comanda suspensia M adaptivă cu amortizoare controlate electronic. Acest sistem de control al amortizoarelor oferă reacţii foarte bine măsurate ale arcurilor şi amortizoarelor şi se adaptează constant la stilul de condus şi condiţiile de drum.

Noul BMW M340d xDrive Sedan comandat cu pachetul M Technic opţional va dispune de frâne M Sport personalizate, cu discuri faţă de 374 milimetri.

Adaugă un comentariu