UPDATE: Renault Sandero RS ajunge din nou pe circuit

UPDATE: Renault Sandero RS a ajuns din nou pe circuit pentru a testa, la propriu, inimile fanilor. Cum se descurcă viitorul hothatch, vedeți în clipul de mai jos.

———–

4.05.2015

UPDATE: Diviza RenaultSport a publicat un nou clip video cu Sandero RS pe circuit. De această dată, hatchback-ul subcompact iese la o tură pe circuitul Velopark de la Porto Alegre alături de Megane RS și de modelul Fluence dedicat competiției Super TC 2000.

————-

30.04.2015

UPDATE: Divizia Renault Sport a publicat un nou teaser video cu viitorul Sandero RS. De această dată, modelul a ajuns pe circuit.

————

27.04.2015

În urmă cu câteva luni v-am prezentat o serie de imagini spion cu viitorul Dacia Sandero RS. Dacă majoritatea a fost sceptică în momentul publicării acelor imagini, astăzi, oficialii Renault au lansat un teaser video cu un Sandero RS.

Da, este adevărat că pe calandrul mașinii stă arborat logo-ul Renault, însă transplantarea arhitecturii și pe o versiune Dacia nu va fi deloc grea. În teaserul video vedem un model extrem de camuflat, însă zvonurile apărute în presa din Franța ne oferă ceva detalii în plus.

Astfel, viitorul Sandero RS va avea accesorii sport, jante noi și o serie de îmbunătățiri la nivelul șasiului. În ceea ce privește motorizarea, este foarte posibil să vedem motorul de 1,2 litri TCe capabil să ofere cel puțin 120 CP.

Așteptăm cu nerăbdare și un comunicat oficial în ceea ce privește dezvoltarea lui Sandero RS și mai ales, dacă acest model va fi comercializat și sub sigla Dacia.

Adaugă un comentariu