Tesla Cybertruck – prețurile încep de la 39.900 de dolari

Fani ai filmelor science fiction, fanatici ai Apocalipsei și excentrici de pretutindeni, Elon Musk a pregătit un pick-up pentru voi. Se numește Tesla Cybertruck și are un design compus din linii drepte și muchii ascuțite. Mai că ar fi fost executat de un copil de cinci ani înainte de culcare.

Tesla Cybertruck dispune de o caroserie din oțel, ce oferă protecție asupra atacurilor armate cu proiectile de până la 9 mm. De asemenea, pick-up-ul din viitor este dotat cu geamuri ultrarezistente.

Vehiculul futurist este dotat cu suspensie pneumatică, ce va asigura o gardă la sol de maximum 40 de centimetri, dar și o rulare sigură, lipsită de prea mult ruliu. Pe partea de off-road, Tesla Cybertruck oferă un unghi de abordare de 35 de grade și un unghi de degajare de 28 de grade.

Tesla Cybertruck va fi disponibil în trei versiuni de echipare, cu un preț de pornire de 39.900 de dolari. Prima dintre acestea oferă tracțiune spate și o autonomie de 400 de kilometri. De asemenea, poate accelera de la 0 la 96 km/h în 6,5 secunde și poate tracta 3,4 tone. Citeşte mai mult.

Adaugă un comentariu