Bentley Flying Spur V8 S debutează la Geneva

Bentley mărește familia lui Flying Spur cu noua versiune V8 S. Aceasta va fi poziționată între clasicul V8 și vârful de gamă W12. Astfel, Bentley Flying Spur V8 S reprezintă alternativa pentru cei care vor senzații tari, dar nu extreme.

Astfel, motorul V8 biturbo de 4,0 litri a fost modificat pentru a produce 521 de cai putere și 680 Nm la 1.700 rpm. În urma acestei creșteri de putere, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,9 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 306 km/h.

În afara acestei modificări, Bentley Flying Spur V8 S vine și cu un motor și o cutie setate către sportivitate, ceea ce se traduce prin și mai multă agresivitate. Dinamica va fi una impresionantă, suspensiile clasice fiind reglate către ceva mai multă sportivitate.

bentley flying spur v8 s (2)

 

Din punct de vedere estetic, Bentley Flying Spur V8 S vine cu o grilă vopsită în negru, cu un difuzor de aer nou și cu jante cu design special cu dimensiuni de 20 de inchi. Pentru ceva mai mulți bani, Bentley oferă jante de 21 de inchi, geamuri și stopuri cu tentă, dar și carcase pentru oglinzile laterale vopsite în negru. Interiorul a primit și el câteva modificări, toate având ca scop creșterea sportivității.

Noul Bentley Flying Spur V8 S va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care va debuta pe 1 martie.