Bentley Mulsanne facelift debutează la Geneva

Bentley a anunțat că va expune versiunea restilizată a lui Mulsanne în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Alături de varianta de bază, britanicii au anunțat și introducerea în gamă a unui model cu ampatament mărit.

În dreptul designului notăm o zonă frontală restilizată, cu o grilă ceva mai mare și cu blocuri optice ușor modificate. De asemenea, observăm o serie de elemente cromate, dar și ceva prize de aer suplimentare.

La interior, clienții viitorului Bentley Mulsanne facelift vor avea de ales dintre 24 de nuanțe de piele. De asemenea, britanicii pun la dispoziție o gamă bogată de ață pentru cusături, o serie de elemente din piano black și un sistem de infotainment modern cu un ecran tactil de 8 inchi.

Totodată, sistemul multimedia este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, iar sistemul audio dispune de 20 de difuzoare, capabile să producă 2.200 de wați. Pasagerii din spate se vor putea delecta cu două tablete de 10,2 inchi.

Uploaded by graham_stacey

Uploaded by graham_stacey

Din punct de vedere tehnic, Bentley Mulssane facelift oferă o cutie de viteze recalibrată, o suspensie îmbunătățită și un sistem de direcție revizuit. Toate acestea pentru un plus de confort.

Versiunea Mulsanne Extended Wheelbase aduce un plus de 250 de mm în dreptul spațiului pentru picioare al pasagerilor din spate. De asemenea, consola centrală posterioară este diferită, iar scaunele pot fi înclinate.

Sub capota lui Bentley Mulsanne facelift se află un motor V8 de 6,75 litri capabil să ofere 505 CP și 1.020 Nm. Cei care vor opta pentru versiunea Mulsanne Speed se vor bucura de aportul a 530 CP și 1.100 Nm. În ambele cazuri, unitatea funcționează cu transmisia automată cu opt rapoarte semnată de ZF.

Accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în 5,1 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 296 km/h. Varianta Speed face același sprint în 4,8 secunde, iar viteza maximă se oprește la 305 km/h.