Dacia Duster Connected by Orange – Ediție specială pentru piața din România

Dacia a prezentat în această seară noua ediție specială Duster Connected by Orange. 

Noul SUV de la Mioveni va beneficia de un sistem Wi-Fi on board susținut de Orange. La hotspot-ul generat se pot conecta până la 10 dispozitive simultan, iar timp de 24 de luni clienții au 12 GB de trafic de internet inclus pe luna.

“Cu Duster Connected by Orange, Dacia face un nou pas pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. Concepută special pentru România, în parteneriat cu Orange, companie lider în domeniul comunicațiilor mobile, această ediție limitată conferă o nouă dimensiune conceptelor de aventură și de libertate. La bordul său, şoferul și pasagerii își vor putea prelungi aventura off-road pe teritoriul la fel de pasionant al internetului și al lumii virtuale “, a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

Tot pe lista de echipamente, Dacia Duster Connected by Orange bifează o cameră video pentru mersul cu spatele și sistemul de infotainment Media Nav care beneficiază de ecranul de 7 inchi. Tot pentru interior, Dacia a pregătit o tapiţerie textilă nouă, un volan îmbrăcat în piele și scaune față încălzite. La exterior, vedem noile jante din aluminiu cu diametrul de 16 inchi Noir Diamanté.

În dreptul motorizărilor, Duster Connected by Orange va fi disponibil alături de unitatea de 1,6 litri benzină de 114 CP şi împreună cu propulsorul 1.5 dCi de 109 CP.

Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. Pentru versiunea 1.6 16V 4×2, consumul de carburant în regim mixt anunțat de producător este de 6,4 l/100 km (4×4 – 6,8 l/100 km), în timp ce varianta echipată cu motorul diesel promite valori ale consumului de 4,4 l/100 km (4×2), respectiv 4,7 l/100 km (4×4).

Preţul de pornire va fi de 15.400 de euro cu TVA inclusă.

Primul spot publicitar cu noul Duster Connected by Orange.