Faceți cunoștință cu noul Renault Kaptur 4×4

În urmă cu câteva săptămâni vă anunțam că Renault va lansa în Rusia o versiune 4×4 a lui Captur. Aceasta a debutat astăzi, poartă numele de Kaptur 4×4 și va fi disponibilă doar în Rusia.

Lansarea lui Kaptur 4×4 face parte din strategia Renault de a prinde cât mai mult din piața de SUV, piață care crește considerabil de la an la an. Renault Kaptur 4×4 măsoară 4.333 mm în lungime, 1.813 mm în lățime, 1.613 mm în înălțime și are un amptament de 2.674 de mm.

Din punct de vedere estetic, Renault Kaptur 4×4 preia cele mai arătoase elemente din gama producătorului. Zona frontală este acum dominată de luminile de zi cu LED sub forma literei C.

2016 renault kaptur 4x4 rusia (16)

Dar noul Kaptur 4×4 se vrea a fi decent și în off-road. Astfel, unghiul de atac măsoară acum 20 de grade, cel de degajare, 31 de grade, iar garda la sol are 204 mm. Totodată, sistemul de tracțiune integrală care integrează un diferențial central blocabil va face ieșirile în off-road mult mai plăcute. În plus, sistemul 4×4 este neparmanent, acesta având un mod 2WD, pentru un consum de carburant redus.

Noul Renault Kaptur 4×4 va putea fi comandat începând cu această vară și va fi produs la uzina francezilor din Moscova.

Adaugă un comentariu