Hyundai IONIQ – Sedanul compact care va fi disponibil cu trei sisteme de propulsie “verde”

Update: Hyundai a publicat două imagini teaser noi cu viitorul IONIQ, singurul model de pe piață capabil să suțină trei arhitecturi eco. Designul general pregătit de sud-coreeni este unul plăcut, cu un plafon plonjat și cu o mulțime de elemente cromate.

Interiorul viitorului IONIQ pare unul simplu, dar totodată presărat cu gadgeturi de ultimă generație. Cu noul Hyundai IONIQ ne vom vedea în cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar debutul internațional va avea loc în ianuarie la Detroit.

hyundai ioniq teaser (2)

———-

8.12.2015

Hyundai a publicat o primă imagine teaser cu viitorul IONIQ. Modelul producătorului asiatic va fi expus în premieră lună viitoare în Coreea de Sud. Europenii și americanii vor avea ocazia să vadă viitorul IONIQ în cadrul Salonului Auto de la Geneva, respectiv în timpul Salonului Auto de la New York.

O premieră pe care asiaticii o reușesc constă în dezvoltarea unei platforme capabile să integreze trei tipuri diferite de sisteme de propulsie “verde”. În altă ordine de idei, Hyundai IONIQ va putea fi comandat cu un sistem hibrid tradițional, cu unul plug-in hybrid sau cu unul 100% electric.

Momentan, oficialii Hyundai nu au oferit mai multe detalii cu privire la viitorul IONIQ. Acesta nu va avea un look nonconformist așa cum te-ai fi așteptat de la un hibrid sau de la o electrică, însă va impresiona prin tehnologie.